تاثیر سکوت و لبخند در رابطه!
گاهی اوقات آنقدر دچار خشم و عصبانیت می شویم که دیگر مدیریت رفتار مان از کنترل خارج می شود و ناخوداگاه حالت تدافعی به خود می گیریم و بجای سکوت کردن، حرف هایی می زنیم که نه تنها مشکلی را حل نمی کنند، بلکه مسئله را سخت تر هم می کنند. اما به نظر شما چه زمانی باید سکوت کرد و لبخند زد و چه زمانی باید حرف زد؟
داشتن آگاهی کمک می کند که چالش ها را پشت سر بذاریم و زندگی بهتری را تجربه کنیم. ابزار هایی زیادی هم برای عبور از این موانع وجود دارد. دو ابزار بسیار قدرتمند و کاربردی که حلال بسیاری از مشکلات است ابزار سکوت و لبخند است. سکوت ابزاری است برای حل مشکلات و پیشگیری از اتفاقات تلخ و لبخند هم راه نفوذ در قلب آدم ها است. فراموش نکنید که سکوت به موقع و چهره شاداب و خندان حلال بسیاری از مشکلات است!
اگز جز افرادی هستید که نمی دانید کی سکوت کنید و کی حرف بزنید، دیدن این ویدئو را از دست ندهید.
این متن مناسب چه افرادی هست؟!
افرادی که نمی تونن سکوت کنن و همه برنامه ها و کارهاشون رو به دیگران میگن، افرادی که نمی توننهیچ حرفی رو تو دلشون نگه دارن و به اصطلاح نخود تو دهنشون خیس نمی خوره، افرادی که هرچی میشنون یا هرچی می دونن خیلی سریع با دیگران به اشتراک میگذارن.
مسلما این ها افراد رازداری نیستن و معمولا اطرافیانشون هم ریسک نمیکنن و چیزی رو با اون ها در میون نمی گذارن...
کجا سکوت کنیم؟
در بحران ها و گفت و گو های خانوادگی!
با توجه به اهمیت و جایگاه خانواده یکی از مهم ترین موقعیت هایی که افراد باید به گفتار و کلام خودشون تسلط داشته باشن، در میان اعضای خانواده و در کنار خانواده هست، البته این نکته به منظور منفعل بودن فرد نیست بلکه حفظ احترام بخصوص، احترام بین فرزندان و پدر و مادر هست.
مزیت چنین سکوتی این که بعدا حرفش بیشتر ارزش داره و راحت تر می تونه درخواست هاش رو با خانواده اش در میون بگذاره؛ اگر دقت کرده باشید ممکنه توی خانواده خودمون یا اطرافیانمون کسی باشه که مدام با داد و بیداد از خانواده میخواد که حمایتش کنن و معمولا هم خیلی اتفاقی نمیوفته ولی خواهر یا برادر اون فرد با اینکه معمولا خیلی صحبت نمی کنن عموما خواسته هایی که دارن از طرف خانواده پذیرفته میشه.
در موقعیت هایی که همسر شما عصبانیه!
گاهی اوقات در روابط زناشویی مشکلاتی پیش میاد که باعث میشه همسر یا نامزد و شریک عاطفی شما عصبانی بشه، توی این موقعیت ها بهتره که شما سکوت کنید، تا زمانی که همسر شما بتونه آرامش روانی خودش رو به دست بیاره. اما اگر هر دو نفر با هم شروع به فریاد زدن کنن قطعا احتمال افزایش اتفاقات ناخوشایند بیشتر خواهد شد.
زمانی که حرف خوبی برای گفتن ندارید!
همه ما برای برقراری ارتباط بخصوص در یک جمع نیاز داریم تا با اون ها حرف بزنیم، اما نباید این کار رو به هر قیمتی انجام بدیدم و اگر حرف مرتبط و مناسبی نداریم بهتره سکوت کنیم.
ازکجا بفهمم حرف خوبی برای گفتن ندارم؟
می تونید از این سوالات و سوالات مشابه این ها کمک بگیرید
1. با حرف زدن من حالِ خودم و دیگران رو بهتر می کنم؟
2. با صحبت های من جواب سوال کسی داده میشه؟
3. مشکل کسی رو حل می کنم؟
4. با حرف زدن من چه ارزشی به خودم و دیگران اضافه می کنم؟
وقتی نیازی نیست ما حرف بزنیم!
شاید توی موقعیت هایی قرار بگیرید که دو نفر مثل دو تا دوست صمیمی، پدر و مادر، زن و شوهر و ... دارن به شدت با هم بحث و مشاجره می کنن و شما هم وسوسه می شید که حرفی بزنید یا نظری بدید؛ در حالی که اصلا نیازی نیست شما چیزی بگید.
حتی شاید حرف شما نوعی دخالت در زندگی خصوص به حساب بیاد و باعث بشید به شما بی احترامی بشه.
بهتره توی این موقعیت ها هم سکوت کنید و هیچ دخالتی در این روابط نداشته باشید مگر زمانی که از شما بخوان این کار رو بکنید و نظرتون رو اعلام کنید.
وقتی میخوایین پشت سر کسی حرف بزنید!
اگر صحبت هاتون با فردی که کنارتونه رن گ و بوی غیبت و کینه گرفت، سعی کنید یا موضوع بحث رو تموم کنید یا سکوت کنید.
وقتی دارید برای هدفی برنامه ریزی می کنید!
اگر جز اون دسته از افرادی هستید که برای زندگی و کارهاتون برنامه ریزی دارید، باید در مورد کارها و برنامه هاتون راز دارباشید و بجز افراد متخصصی که می تونن به شما کمک کنن با فرد دیگه ای در میون نگذارید، چون ممکنه با دیدگاه های خودشون شما رو از اون کار یا هدف بازدارن یا ناامید کنن.
از طرفی بیان کردن هدف و خواسته باعث تخلیه انرژی صوتی در شما می شود در حالی که هر چقدر کمتر حرف بزنید، بیشتر عمل می کنید.
عشقم
خوشکلم خیلی دوستت دارم
فوق العاده ای