چقدر صداقت در رابطه عاطفی اهمیت دارد؟
در رابطه عاطفی تا کجا و چقدر باید صداقت داشته باشیم؟ چرا صداقت در رابطه عاطفی ممکن است زندگی مان را نابود کند؟ آیا باید تمام مسائل را تمام وکمال به طرف مقابل بگوییم؟ اساسا صداقت در روابط عاطفی به چه معناست؟
صداقت در رابطه عاطفی را همه می پسندند. همه دوست دارند طرف مقابلشان با او رو راست باشد. چیزی را پنهان نکند. و موضوعی نباشد که طرف مقابل از آن بی خبر باشد. اما اینکه شما این صداقت را چطور معنا کنید بسیار مهم است.
بعضی ها از این که موضوعات گذشته را به همسرشان یا نامزدشان نمی گویند احساس گناه می کنند.
احساس می کنند با طرف مقابلشان صداقت ندارند. و مسائلی را از او پنهان می کنند.

انواع صداقت در رابطه عاطفی:
- صداقت عاطفی: به این معنی که، تمام آن چیزهای عاطفی که از طرف مقابل انتظار دارم و او در انجام آنها کوتاهی می کند را بیان می کنم. مثل: بیان دوست داشتن، محبت کردن و... .
- صداقت روابط: اینکه شما در رابطه عاطفی که قرار دارید، از گذشته تان به طرف مقابل بگویید. یا چه مسائلی را با او در میان بگذارید که به رابطه تان لطمه ای وارد نشود.
به عبارت دیگر این موضوع را می توان با این سوال هم مطرح کرد:
صداقت در رابطه عاطفی باید به طور صد درصد وجود داشته باشد یا خیر؟
هر بار که شما یک موضوعی را از همسر یا نامزدتان پنهان می کنید، ناخودآگاه استرس می گیرید. استرس این که طرف مقابل متوجه پنهان کاری شما شود. برای اینکه این اضطراب را از بین ببرید مجبورید که از او فاصله بگیرید. در نتیجه، این فاصله باعث می شود به مرور عشقتان سرد و سردتر شود. و فاصله شما با همسر یا نامزدتان بیشتر شود. در ادامه خواهم گفت که چطور این مشکل را به راحتی حل کنید.

برای گفتن حقایق عجله نکنید!
بعضی ها اعتقاد دارند که باید تمام حقایق زندگی خودشان، مخصوصا گذشته شان را تمام و کمال و یکجا به طرف مقابلشان بگویند. حتی اگر شما این کار را بکنید و طرف مقابل هم بپذیرد که در گذشته شما اتفاقات خوبی نیفتاده است و با آن کنار بیاید. اما این موضوع را در نظر داشته باشید که حرف های شما ممکن است در طرف مقابلتان اثرات بدی به جای بگذارد. ممکن است با کوچکترین جرقه ای نسبت به شما سوءظن پیدا کند.
صحبت نکردن از گذشته، فریبکاری نیست!
البته این به طرف مقابل شما بستگی دارد که درباره گذشته شما بداند یا خیر! اگر همسر یا نامزدتان اصرار دارد که از گذشته شما بداند، خب تکلیف شما روشن است. باید حقایق را به او بگویید. اما اگر طرف مقابلتان تمایلی برای دانستن اتفاقات گذشته شما ندارد، لزومی ندارد شما برای گفتن آنها اصرار بورزید. صداقت در رابطه عاطفی به این معنا نیست که شما تمام چیزهایی که در گذشته برایتان اتفاق افتاده است را بدون کم و کاست برای همسر یا نامزدتان تعریف کنید!

صداقت و رو راستی، یعنی اینکه با احساسات و عواطف کسی بازی نکنید. اگر با کسی آشنا شدید و بعد از مدتی احساس کردید، آینده ای با او ندارید. باید با او روراست باشید. صداقت یعنی اینکه خیلی صاف و پوست کنده به او بگویید که او را دوست ندارید. نه اینکه به اسم صداقت حرف هایی بزنید که زندگی شما را نابود کند.
شخصیت های وابسته، صداقت را به خوبی درک نمی کنند!
افرادی که شخصیت های وابسته دارند، دوست دارند همه چیز را برای همسرشان تعریف کنند. حتی با وجود اینکه همسرشان تمایلی به شنیدن و فهمیدن آن حرف ها ندارد. اما این شخصیت ها به دلیل وابستگی بیش از حدشان دوست دارند، مدام برای همسرشان از گذشته شان صحبت کنند. شخصیت های وابسته معنای صحیح صداقت در رابطه را نمی دانند. فکر می کنند صداقت یعنی اینکه همه چیز را بگویند. حتی مواردی که باعث آزار طرف مقابلشان می شود. گذشته شما در گذشته جا مانده است. زمان حال و حال خوبتان را بابت گذشته بدی که داشتید، تباه نکنید.
و فایل ویدئویی ندارد.
این دوره به صورت متنی و مقاله می باشد
و فایل ویدئویی ندارد.
در مورد پس انداز مخفی خانمها از آقایون سوال داشتم درسته یا خیر؟به چه نحوی باشد؟ایا اشکالی دارد بدون اینکه مرد بداند پس انداز داشته باشیم؟
البته برای ایجاد شدن مشکل در زندگی مشترک شما، نیازی نیست که رازهای مالی تان بزرگ باشد. همین که شما مدام قیمت کالاهایی که خریده اید را دروغ بگویید و میزان واقعی درآمدتان را مخفی کنید هم می تواند برای زندگی شما دردسر ساز شود. اگر احساس می کنید به پس انداز شخصی احتیاج دارید، این موضوع را با همسرتان عنوان کنید و بگویید که هر ماه درصدی از حقوقتان را برای روز مبادا نگه می دارید. اگر با او منطقی صحبت کنید، دیگر دلیلی برای پنهانکاری باقی نمی ماند.
موفق باشید
سپاس