به من اطلاع بده!

با کلیک بر روی "Allow" از تخفیف ها و پیام های سایت مطلع شوید.
شماره تماس پشتیبانی
02187700778

همین الان کلیک کن و بیا سایت جدید

زمان باقی مانده:
همین الان کلیک کنید
همین الان کلیک کنید

جلوگیری از زودرنجی

نیاز به پشتیبانی دارید
پشتیبانی از طریق تلگرام
یا
تماس با شماره:
02187700778
درباره این برنامه

راهکارهای جلوگیری از زودرنجی چیست؟

سلام خیلی از دوستان در اینستاگرام در مورد رفتارهای غیر قابل تحمل شون برای ما یکسری گزینه ها رو نوشته بودند و گذاشته بودند .

 خوب توی اون تعدادی که ما دیدیم بیشتر  افراد از خودشون گله داشتند که زود رنج هستند و اینکه آدم های خیلی زود رنجی هستند و خیلی زود حرف ها رو به دل میگیرند و ناراحت میشن .

برای همین خواستم یک ویدیو رو برای شما دوستان عزیزم بذارم در مورد اینکه اصلا زود رنجی چی هست  ..؟ و راهکاری که بتونیم جلوش رو بگیریم و درمان کنیم خودمون رو چه راه کاری هستش ..؟

ما باید بدونیم معمولا افرادی که زودرنج هستند خیلی راحت نمی شه باهاشون حرف زد ، این آدم ها تک تک کلمات و جملات رو آنالیز می‌کنند و یک نگاه وسواس گونه ای به موضوع دارند که باعث ایجاد رنجش و آزردگی خاطر شون میشه

شاید بشه گفت که وقتی میریم روی این افراد زوم و توجه می‌کنیم می‌بینیم که اکثرشون در درون آدم هایی هستند که اعتماد به نفس کاملی ندارند و حساسیت های بیش از حدی رو دارند که بخشی از این حساسیت های بیش از حد ناشی از زندگی گذشته و شرایطی که الان دارن هستش .

شاید شرایطی که الان دارن توش زندگی می کنن یک بخش اعظمش باعث رنجیدگی خاطر اون ها بشه و احساس کنند اگر دیگران دارن حرفی رو میزنند با منظور میگن و از روی یک هدف خاصی دارن میگن که من رو بسوزونن ، من مخاطب هستم مثلا اگه داره میگه فلانی دقیقا مثالش خود شخص من هستم . باید بدونیم که اصلا آدم زودرنج کیه ..؟ دوستای من ببینید آدم زودرنج کسیه که زود از کلمات و حرف دیگران ناراحت میشه و خب میشه توی اصطلاح عامیانه بهشون گفت دل نازک هستند ، آدمهای دل نازکی که شیشه دلشون اینقدر ضعیفه که با یک تلنگر میشکنه و احساس ناراحتی و غم و رنجیدگی خاطر می کنند این افراد در مورد رفتار های منطقی و غیر منطقی دیگران سریع گارد می گیرند و عصبانی میشن .ببینید برای رفتارهای غیر منطقی دیگران خب ما توجیه داریم میگیم مثلاً اصلاً متوجه نشده چه کار کرده اصلا نفهمید این کار رو انجام داد و من برای خودم چارچوبی میذارم که خودم رو آروم کنم ، اما قطعاً در مقابل رفتارهای منطقی دیگران افرادی که زود رنج هستند خیلی زود گارد می گیرند خیلی زود دلخور میشن و اذیت میشن باید یادمون باشه که ما در جایگاه دیگران نیستیم ما اصلا نمی تونیم دیگران رو قضاوت کنیم اما باید این موضوع رو در نظر داشته باشیم که آدمهای زود رنج خودشون یکدفعه به یک آدم زود رنج تبدیل نمی شوند بلکه چند عامل شاید باعث ایجاد این زودرنجی و ایجاد شخصیت حساس و شاید بشه گفت شخصیت هایی که گاهی اوقات رفتارهای منفعلانه و پرخاشگری از خودشون نشون می‌دن . سریع عصبانی میشن سریع دلخور میشن و از طرفی رفلکس خیلی سریع از خودشون نشون میدن در این آدمها چه عامل های هوشمند و تأثیرگذاری وجود داشته که تبدیل به یک فرد زودرنج شدند ..؟ یکی از مهمترین عواملی که در زودرنجی آدم ها تاثیر گذاره عاملی است به نام وراثت   و عامل ژنتیک وقتی نگاه می کنیم پیشینه این افراد رو می بینیم که در نسل های گذشته تنها و حتی افرادی که نصب خونی با این افراد دارند به نوعی این افراد هم زود رنج هستند  . پدر ، مادر ، پدربزرگ ، مادربزرگ ، عمه خاله ، عمو دایی شون رو که نگاه می‌کنیم یک ریشه‌های زودرنجی در درونشون هست یعنی از نسلی به نسل دیگر این جنگ انتقال پیدا کرده و باعث شده که این شخصیت من یک شخصیت قدرت و احساسی باشه پس عامل وراثت و ژنتیک خیلی تاثیر گذاره . دومین عامل تاثیر گذار در زود رنجی افراد ، بی توجهی و بی احترامی هستش که فرد از محیط بیرون و اطراف میگیره . افرادی که زود رنج هستند اگر یک قابلیت فکری و یک قابلیت مهاردتی داشته باشند و این قابلیت به عنوان یک کار شاخص دیده نشه و مورد بی توجهی و بی احترامی قرار بگیره ، خیلی ناراحت می شوند و از گروه هایی که بهشون بی‌توجهی کردند فاصله میگیرند . شاید همین پیش‌زمینه بی اعتماد یشون باشه یعنی عدم اعتماد به نفس شون باعث میشه اگر دیگران توجهی به کار من نکردند اگر دیگران بی مهری به کار من انجام دادند من با حساسیت ها و شکنندگی هایی که در وجودم هست خودم  رو کنار بکشم و ناراحت بشم .

یکی دیگه از عواملی که باعث ایجاد رو زودرنجی میشه فقر فرهنگی و رکود فکری هستش . خیلی از ما آدمها قابلیت‌های متفاوتی داریم یکسری از ماها این قابلیت ها رو در خودمون رشد دادیم و شکوفا و توانمندش کردیم . خب خیالمونم راحته که ما آدمهای موفقی هستیم اما یکسری از ما ها این توانایی ها رو داریم ولی خب بر اساس شرایط مون ، نوع فکرمون و راکد بودن فکرمون نتونستیم اونها رو شکوفا کنیم و توانمندی ها مون رو پیدا کنیم . ببین وقتی دیگری میاد حرفی رو میزنه که فلانی فلان کار رو کرد و خب خیلی ها نمیتونن بکنن بعد من به خودم میگیرم چرا چون من توانمندم من میتونم ولی شرایطش رو نداشتم انجام بدم و برای همین زود ناراحت میشم آدم های زود رنج آدم هایی هستند که از محیط بیرون توقع دارند .

 

جلوگیری از زودرنجی

باید یاد بگیرم برای اینکه بتونم این زودرنجی رو مهار کنم و خودم رو آروم کنم باید توقع ام رو از دیگران پایین بیارم یعنی یکی از راهکارهای جلوگیری از زود رنجی این هستش که من این رو بپذیرم که همه آدم ها مثل من نیستن ما آدم ها همه شاید در رفتارها و واکنش ها رفلکس ها با هم یکسان باشیم اما در کلمات با هم متفاوتیم در حرف زدن هامون با هم متفاوتیم پس نباید توقعی از جامعه بیرونم داشته باشم .  یکی از راهکارهایی که میتونه زودرنجی ما رو برطرف کنه این هستش که من بیام به خودشناسی برسم . بیاید خودآگاهی تون رو بالا ببرید خودشناسی تون رو زیاد کنید از خودم اطلاعات بگیرم ما اطلاعات در مورد قسمت های مختلف زندگی های دیگران شاید آدم های بزرگ شاید تکنولوژی شاید هر چیز دیگری را داشته باشیم چقدر در طول روز وقت میذارید  روی شناخت خودتون چقدر خودتون رو می شناسید چه قدر ویژگی های رفتاری تون رو می شناسید چقدر توانمندی‌هایی که هنوز بلقو هست رو در خودتون پیدا کردیم.

بیام شناخت پیدا کنم  که من چه تیپ آدمی هستم از چه چیزهایی ناراحت می شم ؟

بیایم در مورد زود رنجیمون راهکار دیگه ای رو هم ارائه بدیم

اینکه تا میتونم آگاهیم رو بالا ببرم تا میتونید کتاب های روانشناسی بخونید و من تاکید دارم کی کتاب عشق ویرانگر رو حتما بخونید کتاب فوق العاده ای در مورد شخصیت ها و به شما اطلاعات زیادی رو میده چه از خودتون و چه از افرادی که به عنوان مخاطب در زندگیتون هستند . یکی دیگه از راهکارها این هستش که من مراقب واژه هام باشم واژه‌هایی که از کلام شما و از زبان شما خارج میشه خیلی مهمه ، من باید بدونم که اگر دیگری داره حرفی رو بهم میزنه چیزی رو به من میگه و من می خوام در مقابلش از خودم حرفی رو بگم ، موضوعی رو بگم از خودم یک دیتیلی رو بدم ، از خودم یک اطلاعاتی رو بدم این اطلاعات رو با چه واژه ای دارم بیان می کنم .؟ چگونه دارم میگم ..؟ آدمها دایره لغات شون با هم متفاوته فراموش نکنیم شاید اون نوع حرف زدنی که من دارم نسبت به دیگری ؛ دیگری نسبت به من نداشته باشه چون دایره لغات و فرهنگ لغات ما با هم متفاوت هستش .

یکی دیگه از راهکارهایی که شما رو کمک می کنه در اینکه بتونید به نوعی با زود رنجی تون مقابله کنید یادگیریه صبره .

بازی صبر رو یاد بگیرید سعی کنید صبر کردن رو تمرین کنید بزارید حرف دیگران تموم بشه و چقدر خوبه که چاشنی این صبر پرسش هم باشه  . یعنی چی ؟

یعنی من وقتی دیگری داره حرفی رو میگه ، دیالوگی رو به کارمی بره ، لوغتی رو میگه کلامی رو میگه ، جمله ای رو بیان میکنه ، من صبر کنم حرفاش تموم بشه و اگر نکته ی ابهامی در ذهن من ایجاد شد ازش بپرسم ... من نمیدونم چرا ما نمی پرسیم ...!!

ما چرا لحظه‌ای که از چیزی ناراحت هستیم این حرف رو بیان نمی‌کنیم ..؟ واقعا اگر چیزی دل خورتون کرده به طرف مقابلتون بگید ، اونو بیان کنید ؛

بگید فلانی میشه یه چیزی ازت بپرسم ... شاید برداشت من اشتباهه ولی بزار من ازت بپرسم که یه وقت سوء تفاهم پیش نیاد من از این جمله تو این برداشت رو کردم احساس می کنم منظورت من بودم وقتی شما این جمله رو بگید معمولاً افرادی که مقابل شما هستند از جمله هایی که گفتید دفاع می کنند . فرصت دفاع رو بهشون بدید که با این دفاع کردن از خودشون شما هم آرامش    می گیرید شما هم متوجه میشید طرف مقابل تون هیچ منظوری نداشت سعی نکنید به آدم ها حمله کنید با جملات تون ... که ، نه اصلا من اینطور نیستم تو داری اشتباه فکر می کنی ... نه اتفاقاً سعی کنید با کلامتون به طرف مقابلتون این تفهیم رو بدید ، این توجه رو بدید که لطفاً جمله بندی هات رو درست کن شاید برداشت دیگران متفاوت باشه . یه پیشنهاد دیگه هم به شما دوستای خوبم میدم اینکه تا می تونید رابطه های اجتماعی تون رو گستردش بدید . چرا من اینو میگم به خاطر اینکه هرچه روابط اجتماعی شما گسترده تر باشه و رابطه شما شاخه بیشتری داشته باشه ناخودآگاه متوجه تفاوت آدمها خواهید شد . متوجه میشید خیلی از آدم ها ته دلشون چیزی نیست فقط دارن این حرف رو بیان می کنند خیلی از آدم ها اصلا اون چیزی که ما برداشت می کنیم رو نمی گن ، دارن چیز دیگه ای میگن چون معمولا خیلی از ماها چیزی رو که دیگران می گن  یه یک جمله دیگه ای می شنویم . مثلا طرف چیز دیگه ای میگه من یه چیز دیگه میشنوم پس دایره ی ارتباطات اجتماعی تون رو گسترده کنید و به عنوان آخرین نکته به شما دوست خوبم میگم که اعتماد به نفست رو بالا ببر هرچی در راه رشد اعتماد به نفست به خودت کمک کنی کمتر زود رنج میشی . ببینید وقتی که من مهارت یاد میگیرم ، وقتی که من توانمندیم رو بالا میبرم ، وقتی من از نظر رفتاری و اجتماعی و از نظر شخصیتی رشد می کنم و بالا میرم ناخودآگاه این اعتماد به نفسی که در من ایجاد میشه باعث میشه وقتی دیگری حرفی رو میزنه من به دل نگیرم ، من ناراحت نشم ... چیزی نگفت ... منظورش من نبودم  ... چون من اصلا اینجوری  .

 

عصبی شدن

راستی دوست خوب من اگر شما در زمینه های مشاوره ، روانشناسی و یا هر رشته مرتبطی با انسان شناسی در ارتباط هستید و اطلاعات کامل و جامعه ای را در زمینه زودرنجی و همچنین در زمینه ویدئوهایی که ما گذاشتیم اطلاعاتی دارید و می تونید کمک کنید به رشد هرچی بیشتر هم نوعان خودمون خوشحال میشم در زیره این پست برای ما کامنت بزارید . در زیر ویدئو های ما هر اطلاعات جامع‌تری دارید رو برای ما بزارید که دوستان دیگه مون هم استفاده کنند و قطعاً ما هم لذت خواهیم برد .

 

خیلی ممنونم که با ما بودید 

نمایش بیشتر
میخواهم به رایگان مشترک شوم!
رایگان
برای دیدن این برنامه رایگان روی دکمه بالا کلیک کنید!

ثبت نظر و یا سوال

1398/9/9 16:52  مدت زمان عضویت:1632 روز
0
سپاس از شما که راهکار عالی مز دهید خدا قوت
1398/5/30 15:25  مدت زمان عضویت:2149 روز
0
سلام،وقت بخیر.من تازه نامزد کردم ، و مشکل من اینکه نامزد هر چی به من می گن که مخالف نظر من باشه من نلراحت می شم ، قهر می کنم و باعث رنجیدگی و ناراحتی هردو طرف میشه . خودم از این رفتارم ناراحت می شم . بنظرتون باید چی کار کنم
پاسخ ها
سبا یعقوبی مشاور سایت
1398/6/5 11:11  مدت زمان عضویت:2164 روز
0
کاربر گرامی قبلا پاسخ سوال شما داده شده است
می توانید بعد از ورود به حساب کاربری ، بخش نظرات من را چک کنید.
موفق باشید
1398/5/30 15:24  مدت زمان عضویت:2149 روز
0
سلام،وقت بخیر.من تازه نامزد کردم ، و مشکل من اینکه نامزد هر چی به من می گن که مخالف نظر من باشه من نلراحت می شم ، قهر می کنم و باعث رنجیدگی و ناراحتی هردو طرف میشه . خودم از این رفتارم ناراحت می شم . بنظرتون باید چی کار کنم
پاسخ ها
سبا یعقوبی مشاور سایت
1398/6/5 11:10  مدت زمان عضویت:2164 روز
0
باید دلیل این زودرنجی و ناراحتی خودتون رو پیدا کنید و ببینید دقیقا تو چه موقعیت هایی این واکنش ها رو نشون میدین؟ فقط با همسرتون این مساله رو دارید یا با دیگران هم این نوع برخورد رو دارید؟
در همین رابطه ی دوره ی آموزشی جامع زنان باهوش به شما پیشنهاد می شود
https://www.parisanasri.com/product/8-art-raz-pack
جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ی 02188915004تماس بگیرید
موفق باشید
1398/5/25 20:42  مدت زمان عضویت:1905 روز
0
خانم نصری عزیز سلام
بنده الان در حال گوش دادن به دی وی دی سوم شما هستم . واقعا ممنون که قبل از اینکه زندگی مشترکی رو تجربه کنم پکیج شما رو گوش کنم.
واقعا فکر نمیکردم اینقدر مفید باشه ولی به جرات میگم که مفاهیم خیلی خوبی رو عنوان میکنید مخصوصا مثال ها و راهکارها بسیار عالی هستند .
بابت وقتی که برای آگاهی رسانی ما خانومها گذاشتید ممنونم و خواهشمندم پاسخ قبلی سوال بنده رو برام راهکار بدید!

سپاس بیکران
1397/3/24 10:55  مدت زمان عضویت:2176 روز
1
بسیار عالی بود ،عززززیییییزم واقعا مفید بود.
برنامه های مرتبط