عضو هیئت مدیره سازمان مردم نهاد خانواده موفق با همکاری استانداری تهران با هدف تحکیم بنیان خانواده
فعالیت در حوزه بالا بردن آمار ازدواج و پایین آوردن آمار طلاق
دارای 8سال سابقه ی مطبوعاتی و فرهنگی
مدیر روابط عمومی مجله روانشناسی شادکامی
مدیر اجرایی انتشارات فریور
عضو سرای روزنامه نگاران کشور
من دوره مهره مار رو خریداری کردم اما فایلهای اشتراکی رو در سایت برام باز نمیکنه، چرا؟
آیا دوره زنان باهوش با تخفیف گذاشته میشه؟
از صبر و شکیبایی شما ممنونیم
خاهش میکنم کمکم کنید ?
شوهرم ازم خیلی فاصله گرفته و همش حرف از جدایی میزنه
لطفا بعد از ورود به حساب کاربری خودتان بخش نظرات من را چک کنید.
موفق باشید
خانم نصری عزیز میخاستم بدونم چه طور میتونم اعتماد همسرم رو جلب کنم متاسفانه کاری کردم که اعتمادشو از من از دست داده
خواهش میکنم راهنماییم کنید زندگیم داره نابود میشه
رفتن اعتماد از رابطه به معنای ورود بدبینی و شک به زندگی مشترک است که به مرور زمان منجر به از بین رفتن صمیمیت و محبت زوجین می شود اختلافات شروع میشه.
همه انسان ها جایز خطا هستند و گاهی در شرایطی قرار می گیرند که برخلاف میل قبلی شان مجبور می شوند دست به اعمالی بزنند که چندان خوشایند به نظر نمی آید در صورتی که برحسب اتفاق زوجی توافقی را زیر پا بگذارند باید هرچه سریعتر جهت رفع کدورت و بازگرداندن اعتماد از بین رفته بکوشند برای برگرداندن اعتماد طرف مقابل می توان با گذراندن یک برنامه چهار مرحله ای به شریک زندگی نشان داد که ناراحتی وی منجر به دلشکستگی و آزردگی دو طرف می شود.
مسئولیت رفتار و عملکردتان را بپذیرید، در ابتدا بهتر است هر کدام از زوجین که قراری را زیر پا گذاشته و یا دست به عملی زده که منجر به ناراحتی دیگر شده است مسئولیت عمل خود را بپذیرد این تنها راهی است که باعث می شود طرف مقابل به حرف های دیگری گوش فرا دهد.
پذیرش مسئولیت عمل و رفتارتان و اعتراف به اشتباه دریچه ای تازه برای از بین بردن کدورت هاست.
متاسفانه برخی از افراد هنگامی که مرتکب اشتباهی می شوند چه در زندگی مشترکشان و یا در زندگی اجتماعی و شغلی به جای پذیرش سعی در توجیه و انکار اشتباه خود دارند و با این عمل طرف مقابل خود را عصبانی و رنجیده خاطر می سازند.
شاید گاهی لازم باشد غرور ها کنار رفته و تک تک افراد با خود و شریک زندگی شان صادقانه برخورد کنند آنچه اهمیت دارد نگرش افراد به حفظ زندگی است اینکه فرد غروراش را اولویت زندگی خود سازد و یا حفظ روابط عاطفی را؟!
عذرخواهی کنید، این رفتار کمک بسیاری می کند. افرادی وقتی که ضربه ای می خورند یا از چیزی ناراحت می شوند، انتظار شنیدن یک معذرت خواهی از ته دل را دارند. یک عذرخواهی صمیمانه می تواند اعتماد از بین رفته را بازگرداند از آنجایی که افراد کمی مایل به انجام این کار هستند این کار ارزش و قدرت بیشتری پیدا کرده است.
یک عذرخواهی از ته دل چیزهای زیادی را تغییر می ده.
از دید همسرتان این کار منجر به بالا رفتن شخصیت تان می شود. برعکس برخی که تصور می کنند با عذرخواهی تحقیر می شوند.
نباید فراموش کرد که تمامی افرادی که از نظر عقلی رشد یافته اند آموخته اند زمانی که سهوا و یا عمدا مرتکب اشتباه می شوند بهترین رفتار عذرخواهی کردن و پذیرفتن اشتباه است.
نکته مهمی که زنان در این مورد باید رعایت کنند توجه به این مسئله است که مردان زمانی که ناراحت و دلخور می شوند نیاز دارند زمانی را تنها باشند و زمانی که زن عذرخواهی می کند نباید سریعا منتظر واکنش مثبت از شریک زندگی خود باشد باید به مردها فرصت داد که مسائل را تجزیه و تحلیل کنند و از سوی آنچه مردان باید مدنظر قرار دهند، این است که زنان نیاز دارند چنانچه همسرشان اشتباه کرد سریعا از ایشان عذرخواهی کرده و مورد حمایت عاطفی قرار گیرند در این مواقع تنها گذاشتن زنان به آنها احساس عدم امنیت داده و رنجیده خاطرشان می سازد.
اشتباهاتتان را جبران کنید، ممکن است اشتباه شما قابل جبران نباشد ولی پرسیدن این سوال تاثیر شگفت انگیزی در نگرش شریک زندگی تان ایجاد خواهدکرد. از همسرتان بپرسید آیا از دست شما کاری بر می آید که حال وی بهتر شود؟ یا آیا الان چیزی از من می خواهی؟ با این سوالات همسرتان درک می کند شما واقعا به فکر او هستید و از اتفاق پیش آمده ناراحتید.
فقط پرسیدن سوال مهم نیست به پاسخ وی خوب گوش کنید و هر کاری که از دستتان بر می آید برای رضایت وی انجام دهید.
متعهد شوید، و در مرحله آخر برای بدست آوردن اعتماد همسرتان نیاز است که به قول و قرارتان متعهد شوید. با یک تعهد جدید می توانید دل همسر خود را به دست آوردید البته تعهداتی که بتوانید به آن عمل کنید. فراموش نکنید تعهداتی معقول که قادر به انجامش باشید و عدم انجام آنها سبب خدشه دار شدن روابطتان نشود.
بکار بردن چهار مرحله ذکر شده سبب تحکیم روابط زوجین می شود. در کنار تمامی مسائلی که ذکر شد یکی از رفتاهایی که سبب خشم فرد آسیب دیده می شود این است که زن و یا مردی که اشتباه کرده کار خود را بی اهمیت جلوه داده. در واقع این فرد کار خود را بی اهمیت جلوه نمی دهد آنچه برایش بی اهمیت است احساس ناخوشایندی است که در شریک زندگی اش برانگیخته فارغ از این که با این ترفند نمی تواند شریک زندگی خود را آرام سازد بلکه بی احترامی به احساس شریک زندگی منجر به خشم و عصبانیت بیشتر در طرف مقابل می شود. پذیرش احساسات شریک زندگی یکی از مهم ترین راه های تحکیم روابط و صمیمیت پایدار زوجین است.
پیشنهاد میکنم حتما به صورت حضوری با یک مشاور متخصص صحبت کنید تا بهتر بتوانید این مساله را حل کنید و درباره ی آن تصمیم گیری کنید
موفق باشید
استاد پریسا نصری مطلقا مشاوره انجام نمی دهند
در صورت تمایل می توانید از دوره های آموزشی ایشان استفاده کنید
جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ی 02188915004 تماس بگیرید.
موفق باشید
ما در مواجه با هر مساله ای سه تا واکنش بیشتر نمیتونیم داشته باشیم یا بپذیریم و دوسش داسته باشیم البته منظور من این نیست که هر رفتاری رو تحمل کنیم ولی واقعیت اینه که ی جاهایی ما باید تحمل کنیم چون هر کار دیگه ای انجام بدیم به ضررمون خواهد بود یا اینکه اون مساله رو تغییر بدیم و سوم اینکه اون موضوع یا مساله رو ترک کنیم .توی موردی که شما اشاره کردین و رفتاری که برای شما خوشایند نبوده و در واقع غیر قابل تحمل شده باید یسری موارد رو بررسی کنید در رابطه با اون!یا باید بپذیری یا تغییرش بدی که خیلی راحت نیست ما بتونیم کسی رو تغییر بدیم یا از کسی انتظار داشته باشیم رفتارش رو با ما عوض کنه مورد بعدی اینه که اگه خیلی ضرورت نداره حتما خودتون این کار رو دنبال کنید شما این مساله رو شما از طریق شخص دیگه ای پیگیری کنید که مجبور نشید باز هم با اون آقا رو دررو بشید اما اگر چاره ی دیگه ای ندارید باید به ناچار تحمل کنید تا کارتون پیش بره اما این تحمل کردن به این معنی نیست که اجازه بدید هر رفتاری که دوس دارن با شما داشته باشن یا عزت نفس شما رو زیر سوال ببرن!باید شناخت و درک خودتون رو تا جایی که ممکنه بالا ببرین آدم ها براساس آنچه که از کودکی همراه خودشون دارن با بقیه رفتار میکنن ایشون هر چقد بد با شما رفتار کنن مطمدن باشید توی دوران کودکی همین رفتار باهاشون شده و از اون موقع همراهش بوده تا الان که داره بروز میکنه ،باید ادمهای اطرافمون رو بیشتر درک کنیم تا خودمون راحت تر باشیم و کمتر اذیت بشیم و بدونیم اگر اونها الان رفتار بدی با ما دارن چیزی نیست بجز انعکاس کمبودی که از درونشون دارن! اونا مشکلی دارن که اینطوری با شما برخورد میکنن و از لحاظ ذهنی و روحی تحت فشار بودن و الان دارن اونو منعکس میکنن نمیخوام بگم دست خودشون نیست که اینطوری برخورد میکنند چرا خب ما اراده و اختیار داریم اما خیلی وقت ها بقدری باور های اونا محکم شده و شرطی شدن که کاری بغییر از اونچه که توی ذهنشون دارن انجام نمیدن.اما بازم میگم هیچکدوم از این ها دلیل نمیشه که به ما بی احترامی بشه اول باید نقش خودم رو پیدا کنم یعنی اینکه من چیکار میکنم که این اتفاق برای من میوفته یا این رفتار با من میشه ؟ و اگر واقعا توی هیچکدوم مقصر نیستین باید ایشون رو با عنوان آدمی که شخصیت و لحن حرف زدنش همین هست بپذیرید تا کمتر ناراحت بشید ولی اینکه لازم باشه مقابله به مثل کنید و مث خودش باهاش رفتار کنید راه حل مناسبی نیست و نتیجه ی خوبی برای شما نخواهد داشت هرچقد تلاش کنید که درکتون رو بیشتر کنید قطعا رشد شخصیتی بیشتری خواهید داشت باید توجه کنید آیاارتباط باکسی که داره به شما بی احترامیی میکنه آیا واقعا ارزش داره من چند جلسه این فرد و رفتارش رو تحمل کنم و اونچه که میخوام رو بدست بیارم و کارم انجام بشه یا خیر؟!آنچه که به دست خواهم آورد چقد برای من با ارزشه؟؟؟
موفق باشید