عضو هیئت مدیره سازمان مردم نهاد خانواده موفق با همکاری استانداری تهران با هدف تحکیم بنیان خانواده
فعالیت در حوزه بالا بردن آمار ازدواج و پایین آوردن آمار طلاق
دارای 8سال سابقه ی مطبوعاتی و فرهنگی
مدیر روابط عمومی مجله روانشناسی شادکامی
مدیر اجرایی انتشارات فریور
عضو سرای روزنامه نگاران کشور
واقعا ب زبون عامیانه و راحت حرف میزنید و اصلا احتیاج ب فک کردن نیست خیلی راحت متوجه میشم?
من حدود یکساله ک وارد زندگی مشترک شدم.مشکلی که الان دارم با پدرشوهرم هستش. ایشون ازجهت علاقه زیادی که به همسرم دارن خیلی به رابطه ما حسادت میکنن. بطوری که حتی احساساتش رو نمیتونه مخفی کنه و حرفش رو با شوخی حتی درجمع میزنه این مسئله من رو ناراحت میکنه. از طرفی چون خودش رو با همسرم خیلی صمیمی میدونه از همه لحاظ انتظار داره ما شریک باشیم درصورتی که ما زندگیمون جداست کاملا.همش از الفاظ مشترک استفاده میکنه که بفهمونه ما یکی هستیم و اصلا استقلالی برای ما قائل نمیشه این مسئله خیلی منو اذیت میکنه .هرروز چندین بار ب شوهرم زنگ میزنه و فقط صرفا میپرسه که کجایید چون تو یه شهر زندگی نمیکنیم . هربار این موضوع رو با همسرم درمیام میذارم میگه داری بزرگش میکنی اهمیت نده ما کاری که بدونیم درسته انجام میدیم ولی واقعا گاهی اونم دربعضی مواقع مجبور میشه قبول کنه ی سری حرفاشو
لطفا راهنماییم کنید..
اینکه همسر شما فرزند چندم خانواده هست؟
آیا خانواده ی همسرتون فرزند دیگه ای دارن که باهاشون زندگی کنه؟
رفتار شما با خانواده ی خودتون چطور هست؟
اگر دخالت های خانواده همسر شما ادامه پیدا کرده و به شدت باعث آزار شما شده است و راهکارهایی که تا به حال نیز انجام داده اید مثمر ثمر نبوده احتمالاً بهترین گزینه صحبت کردن همسرتان با خانواده اش در این باره است. اگر شما یا همسرتان می خواهید با خانواده خود در چنین موردی صحبت کنید بهتر است به چند نکته در این زمینه توجه داشته باشید. اول این که در زمان عصبانیت این کار را انجام ندهید. در زمان صحبت حتماً به ویژگی های مثبت آنان اشاره کنید و نشان دهید قدردان زحمات شان هستید. توضیح دهید برخی برخوردهای آنان به رغم نیت خوب شان موجب سوء تفاهم شده است. این موارد را به صورت مشخص و با تعیین مواردی که به نظر شما دخالت بوده است؛ توضیح دهید. در زمان صحبت به هیچ عنوان آنان را تهدید به قطع رابطه یا برخوردهای دیگر نکنید و البته در هر شرایطی احترام شان را نگه دارید و در آخر، هیچ وقت از قول همسرتان و این که او ناراحت شده است با والدین خود صحبت نکنید بلکه موضوع را به عنوان مسئله ای مشترک بین شما و همسرتان مطرح و از ضمایر جمع مانند «ما» استفاده کنید.
موفق باشید
شرایط شما رو خوندم و می تونم درک کنم که چقدر می تونه سخت باشه. مسئله ای که هست اینه که توی رابطه شما و همسرتون یک خلایی وجود داشته چیزی که اینقدر مهم بوده که باعث شده به سمت یک نفر دیگ کشیده بشین !
من فکر می کنم اون مسائل به درستی حل نشدند. این یعنی اینکه یک نیازهایی از شما برطرف نمیشن و یک دلخوری هایی از گذشته احتمالا هنوز وجود داره. بنابراین شاید وقتی اینطوری نگاه کنیم کاملا بتونیم بفهمیم که چرا این اتفاق داره میفته. چیزی که شما نیاز دارید این هست که بتونید نیازهای برطرف نشده و اون دلخوری های گذشته رو کاوش کنید و بتونید براش یک راه حل مناسب پیدا کنید.
جالبه بدونید سرزنش کردن خیلی مواقع موجب تشدید عملکرد منفی میشه. پس احساسی که دچارش شدین و بپذیرید و انکارش نکنید و خودتون و مؤاخذه نکنید.منظور از پذیرش احساس مجوز دادن بهش نیست منظور دیدن مشکل و دیدن حسیه که ایجاد شده و در قدم بعدی انجام رفتارهای درسته مثل فاصله انتخابی هست.
با سلام و خسته نباشی به خانم پریسا نصری
بسیار عالی بود من وقتی از چیزی ناراحتم با گوش دادن به ویدئو هاتون آروم می شم و انرژی می گیرم بابت آموزش هاتون ممنون فوق العاده بود
موضوعی که مطرح کردید را نمیتوان با یک جمله پاسخ دارد.
برای آگاهی بیشتری از خودتان پیشنهاد میکنیم دوره زنان باهوش را شرکت کنید.
چنانچه علاقمند به تهیه این دوره بودید میتوانید با شماره تماس 02188915004 ارتباط برقرار کنید.
پیروز باشید
درود بر شما. از فرمایشاتتون استفاده کردم.
بسیار هوشمندانه بود. جانا سخن از زبان ما میگویی.
برای شما نفوذ بیشتر کلام و قدرت بیشتر راهنمایی کردن به نسل گمشده امروز و برای مخاطبینتان فرصت و معرفت بهره مندی از این آگاهیها را از درگاه الهی مسئلت مینمایم.
ممکنه فایل صوتی لایوهارو هم توی سایت بگذارید که بتونیم توی ماشین و درحال کارهم گوش بدیم
ممنونم