باور های اشتباه در زندگی جلوی رشد شما را می گیرند!
به نظر شما باور های اشتباه در زندگی افراد چه تاثیری دارند؟ آیا امکان تغییر باور و نگرش ما نسبت به مسائل امکان پذیر است؟ چه کسی می تواند به ما کمک کند تا از این زندان باورها نجات پیدا کنیم؟ اگر آرزوی رسیدن به موفقیت را دارید و منتظر امداد های غیبی و کمک دیگران هستید باید به شما بگویم که متاسفانه اشتباه می کنید و تنها کسی که می تواند زندگی و باور تان را تغییر دهد، فقط خود شما هستید. درست است که تغییر سخت و دردناک است اما باید پله پله به سمت اهداف تان حرکت کنید و موانع و اعتقادات غلط را پشت سر بگذارید. تصورات هر انسانی می تواند زندگی او را نابود یا آن را بسازد. ترس و تردید را کنار بگذارید، آن ها جلوی رشد و پیشرفت شما را می گیرند. درست است که ما در انتخاب برخی از باور های مان از کودکی نقشی نداشته ایم، اما بدون شک مسئولیت تغییر آن ها فقط و فقط به عهده خود ما است. فراموش نکنید که رویا های ذهن شما منتظرند تا به دست شما به واقعیت تبدیل شوند، پس منتظر معجزه نباشید.
پس اگر منتظر هستید تا دیگران توانایی و قابلیت های شما را پیدا و باور های شما را تغییر دهند، این ویدئو را ببینید.
تاثیرات باور نکردنی باورهای اشتباه در زندگی ما!
احتمالاً با قانون علت و معلول آشنا هستیم قانون علت و معلول میگه که برای هر معلولی علتی وجود داره شما شاید باور هایی درباره علت به وجود آمدن یک چیزی یا یه موضوع خاص داشته باشید
سوال هایی مثل
چه چیزی باعث میشه که یک انسان موفق بشه؟
چه چیزی باعث میشه شکل یک انسان همیشه نتایج نامطلوب به دست بیاره؟
چه چیزی باعث میشه که یک فرد پرخوری کنه؟
چه چیزی باعث میشه یک فرد معتاد بشه؟
چه چیزی باعث میشه که یک فرد رژیم غذایی بگیره یا رژیم غذایی خودش رو بشکنه؟
چه چیزی باعث میشه یک فرد در همه کارهایش موفق باشه؟
چه چیزی باعث نوآوری یک فرد میشه؟
اگه به این سوال جواب بدید پاسخ شما در واقع همون باور شما رو نشون میده به طور مثال اگر بگید اون شخصی که به درستی تلاش نمی کنه به همین دلیل همیشه نتایج نامطلوب میگیره،
یعنی باور شما اینه که اگر یک نفر خوب تلاش بکنه و انرژی بذاره حتماً در نهایت نتیجه ی خوبی میگیره.
نکته مهم اینه که باورهای انسان از همون شروع زندگی در وجود انسان شکل میگیرد و با تکرار شدن آنها قویتر و قدرتمندتر می شوند.
هرچقدر باورهای ما محکم تر باشه تاثیرات بیشتری روی زندگی ما دارند!
اگه تا اینجا با من همراه بودی احتمالاً تصمیم گرفتی باور های مخرب خودت را کنار بگذاری!
بهت تبریک میگم.
پس تا انتها با من همراه باش.
تغییر باورهای اشتباه راحت نیست، اما ممکنه!
همانطور که گفتیم تغییر باور های اشتباه اصلا کار سادهای نیست اما خوشبختانه امکانپذیرهست. یادتون باشه اگر با همون باورهای قدیمی و مخرب زندگی کنید به همان نتایج نامطلوبی میرسید که قبلاً رسیدید.
اگر این نتایج را دوست دارید شما هنوز آمادگی تغییر ندارید اما اگر نتیجه قبلی رو دوست ندارید به شما پیشنهاد می کنم ادامه مقاله را حتما بخونید.
کاری که انسان انجام میده اینکه دلیل که از رنج ها فاصله بگیره و به سوی لذتها حرکت کند.
پس می تونید از اهرمهای رنج و لذت برای تغییر باورها استفاده کنید.
استفاده از اهرم های رنج و لذت برای تغییر!
قدم اول
10 باوری که جلوی پیشرفت شما را میگیرند و شما را محدود میکنند رو بنویسید و روبروی هر باور 2 تا ستون بکشید.
قدم دوم
بالای ستون اول بنویسید که اگر این باور و تغییر بدم چه لذت هایی نصیب من خواهد شد.
قدم سوم
بالای ستون دوم بنویسید اگر این باور را تغییر ندهند باید چه رنگ هایی را تحمل کنم.
سعی کنید برای هر کدوم حدوداً ده دلیل بنویسید اگر این باورها رو تغییر ندید باید چه رنج هایی را تحمل کنید و اگر این باورها را تغییر بدین چه لذت هایی را به دست میآید.
اگر این تمرین را انجام بدید ذهن شما با دیدن رنجها و لذت ها کم کم به این نتیجه میرسه که این باورهای اشتباه را تغییر بده. چون ذهن انسان از رنج فرار میکنه!
پس تمام تلاش خودش رو میکنه تا این باور رو تغییر بده و از رنج های داشتن اون باور رها بشه.
اگر ذهن شما به این نتیجه برسه که حتماً باید تغییر کنه قطعاً این کار رو انجام میده،
همونطور که گفتم می تونیم از اهرم رنج و لذت استفاده کنیم و ذهن را به سمتی هدایت کنیم که به این نتیجه برسه که باید باورش رو تغییر بده تا به لذت برسه.
برای اینکه انسان تغییر کنه باید سه شرط وجود داشته باشه!
1. درد و رنج شرایط کنونی به جایی برسه که فرد دیگه نتونه تحمل کنه.
2. فرد از جایگاه دیگری به مسئله خودش نگاه کنه.
3. فرد بدونه بعد از تغییر به کجا خواهد رسید و چشم اندازی از این تغییر داشته باشه.
اگر این سه شرایط برقرار بشه فرد تصمیم میگیره که تغییر کنه اگر حتی یکی از این سه شرط برقرار نشد انسان تغییر نمیکنه برای همینه که گاهی یه معتاد ترک میکنه و دوباره به سمت اعتیاد برمیگرده، یا آدمی که نیاز به تناسب اندام داره رژیم میگیره و دوباره رژیمش رو میشکنه و...
اگر قرار باشه خودمون روی خودمون کار بکنیم برای تغییر باورهامون و از کمک های تخصصی استفاده نکنیم بهترین راه و ساده ترین راه همین استفاده از اهرمهای رنج و لذت چون ذهن ما از رنج ها فرار می کنه و به سمت لذت ها کشیده میشه. اگر بتوانیم این دیدگاه را برای خودمون به وجود بیاریم که اگر من این کار رو انجام بدم و این تغییر در رفتار و در زندگی به وجود بیارم به این ویژگی و این دستاورد میرسم احتمالاً راحتتر میتونیم این باورهای قدیمی و به درد نخور را دور بیندازیم و باورهای جدید را جایگزین آنها بکنیم.
ثبت نظر و یا سوال