به من اطلاع بده!

با کلیک بر روی "Allow" از تخفیف ها و پیام های سایت مطلع شوید.
شماره تماس پشتیبانی
02187700778

همین الان کلیک کن و بیا سایت جدید

زمان باقی مانده:
همین الان کلیک کنید
همین الان کلیک کنید

عواقب خطرناک نادیده گرفتن نیازهای همسر

نیاز به پشتیبانی دارید
پشتیبانی از طریق تلگرام
یا
تماس با شماره:
02187700778
اطلاعات برنامه آموزشی
زمان برنامه 00:47
نوع برنامه ویدئو
تعداد قسمت 1
میخواهم به رایگان مشترک شوم!
رایگان
برای دیدن این برنامه رایگان روی دکمه بالا کلیک کنید!
دانلود اپلیکیشن اندروید
با اپلیکیشن به راحتی می توانید برنامه های آموزشی را ببینید.

پریسا نصری

مدرس این برنامه

عضو هیئت مدیره سازمان مردم نهاد خانواده موفق با همکاری استانداری تهران با هدف تحکیم بنیان خانواده
فعالیت در حوزه بالا بردن آمار ازدواج و پایین آوردن آمار طلاق
دارای 8سال سابقه ی مطبوعاتی و فرهنگی
مدیر روابط عمومی مجله روانشناسی شادکامی
مدیر اجرایی انتشارات فریور
عضو سرای روزنامه نگاران کشور

صفحه مدرس
میخواهم به رایگان مشترک شوم!
رایگان
برای دیدن این برنامه رایگان روی دکمه بالا کلیک کنید!
درباره این برنامه

نادیده گرفتن نیازهای همسر:

علت اصلی اینکه روابط عاطفی زود آسیب می بیینند، نادیده گرفته شدن نیازهای آدم هاست! چطور؟ تو این ویدئو توضیح دادم که چرا نیازهای ما در رابطه نادیده گرفته میشه. و همین سرکوب نیازها باعث بروز اختلافات عمیق و نابود کننده میشه. نادیده گرفتن نیازهای همسر ممکنه عواقب خطرناک و جبران ناپذیری به همراه داشته باشه.

 با خودتون فکر کردید:

چرا در رابطه عاطفی درجا می زنیم؟

اصلا چرا با کسی وارد رابطه می شویم؟

دلیل اینکه با شخص خاصی ازدواج می کنیم چیست؟

صرفا نیاز به عشق یا رابطه جنسی باعث ازدواج میشه؟

امروز میخوام در رابطه با موضوع خیلی مهمی صحبت کنم. موضوعی که همه ی ما آدم ها با اون درگیر هستیم. درباره نیازهای طبیعی آدم ها صحبت می کنم. نیازهایی که از طرف زن یا مرد نادیده گرفته می شن. پیشنهاد می کنم این ویدیوی مهم رو از دست ندید. پاسخ بسیاری از سوالات مهم رو با دیدن این ویدیو بگیرید و نظرتونو زیر همین ویدیو برام بنویسید.

 

نادیده گرفتن نیازهای همسر

 

 مهم ترین نیازهای همسر:

هیچ رابطه عاطفی کامل و بی عیب و نقص نیست و همه ما ممکنه دچار اشتباهاتی بشیم که به زعم خودمون هیچ ایرادی نداره اما در حقیقت صدمه ی زیادی به رابطه ما میزنن؛ این اشتباهات ممکنه شریک عاطفی یا همسر ما رو به شدت آزار بدن یا اون رو مجبور به ترک ما کنن، با نادیده گرفتن نیازهای همسر، احتمالا دیر یا زود هم باید شکست در اون رابطه رو قبول کنیم.

نادیده گرفتن نیازهای همسر باعث ایجاد احساس سر خوردگی و دوست داشتنی نبودن در همسرتون میشه، مهم ترین این نیاز ها که ممکنه توسط شریک عاطفی یا همسر فرد نادیده گرفته بشه شامل :

1- نیاز به گفت و گو و صحبت کردن:

هر وقت با هم روبرو می شید و قرار می گذارید، متکلم شمایید و و همیشه شما باید صحبت رو شروع کنید. ممکنه مدت طولانی هم حرف بزنید و اگر نظر بخوایید هم خیلی کوتاه و سریع جواب شما رو بده و به ظاهر طوری رفتار میکنه که به حرف های شما علاقه مند هست؛ اما حقیقت اینه که شما می تونید مطمئن باشید به هیچ عنوان حواسش به شما نیست و احتمالا یا درگیر مشکلات شخصیِ خودشه یا دیگه شما رو دوست نداره.

2- نیاز به توجه:

یکی دیگه از نیازهای طبیعی که در رابطه نادیده گرفته میشه، نیاز به توجه به طرف مقابل هست. طرف مقابل شما رو نادیده می گیره و دیگه به چیزهایی که برای شما اتفاق میوفته اهمیت چندانی نمیده. مثلا اگه قبلا مدام پیگیر حال شما و شرایطتون بوده یا سعی میکرده تحت هر شرایطی شما رو خوشحال کنه، دیگه رغبتی به این مسائل نداره و هیچ تلاشی برای شما و رابطه با شما نمی کنه.

 

 نادیده گرفتن نیازهای همسر

 

3- نیاز به گذارندن وقت کنار هم:

اینکه همسر شما یا شریک عاطفی تون این اواخر کمتر کنار شماست،الزاما به معنای بد بودن یا عدم توجه به شما نیست.
به خصوص وقتی او یک فرد پر مشغله هست و وظایف خانوادگی و شغلی زیادی برعهده شه؛ خب طبیعتا وقت آزاد زیادی براش باقی نمی مونه، اما وقتی طرف مقابل شما فقط بخاطر رفع تکلیف و از سر وظیفه تماس کوتاهی با شما داره و وقت خالی برای شما نداره، در واقع داره به نوعی داره یکی از نیازهای طبیعی شما در رابطه رو نادیده می گیره.

 

4- نیاز به تعریف و تمجید:

تازه از آرایشگاه اومدید و کلی به خودتون رسیدید، رنگ موهاتون رو عوض کردید، موهاتون رو کوتاه کردید، لباس جدید خیلی زیبایی خریدید، غذای مورد علاقه اش رو پختید، اما هیچکدوم از این ها باعث نمیشه که به شما بی محلی نکنه؛ البته زبان عشق در افراد مختلف متفاوته اما چیزی که مهمه اینه که حداقل هر چند وقت یک بار طرف مقابل یکی از صفات و ویژگی های خوب شما رو بهتون بگه، در غیر اینصورت به مرور دچار دلمردگی می شید.

5- نیاز جنسی:

وقتی مدت ها از آخرین رابطه جنسی شما گذشته و طرف مقابل شما هیچ شور و حرارتی برای برقراری مجدد رابطه جنسی با شما نداره، و بار ها و بارها این نیاز که یک از طبیعی ترین نیازهای شماست هر بار به طریقی سرکوب میشه؛ به مرور اعتماد به نفس شما رو هم کم تر و کم تر می کنه تا جایی که ممکنه فکر کنید هیچ جذابیت جنسی برای طرف مقابل تون ندارید.
اما حقیقت اینه که بی توجهی به این موضوع که اتفاقا از نیازهای طبیعی و اصلی یک رابطه بخصوص در ازدواج هست، در نهایت منجر به شکست و جدایی شما خواهد شد.

 

نادیده گرفتن نیاز همسر 

 

6- نیاز به امید و انگیزه:

بودن کنار کسی که بتونه به عنوان یک دوست  و حامی به شما برای رسین به اهدافتون امید و انگیزه بده، یکی از بهترین اتفاق هایی که می تونه براتون بیوفته، چون تا حدود زیادی می تونه اعتماد به نفس و انگیزه شما رو بیشتر کنه و باعث بشه هدفمند تر به دنبال رویاهای خودتون برید. که در این صورت احتمال موفقیت شما هم افزایش پیدا می کنه.
امروزه یکی از معضلات اصلی خیلی از افرادی که در رابطه هستن بی توجهی طرف مقابلشون نسبت به نیازهای اولیه و نیازهای طبیعی دراون رابطه هست، این بی توجهی می تونه تحت تاثیر عواملی باشه که به رابطه خصوصی شما مربوط میشه یا بخاطر دلایل شخصی طرف مقابل!

برای مثال ممکنه طرف مقابل شما به زمان بیشتری نیاز داشته باشه، شاید توی رابطه شما جنگ و دعواهای خیلی زیادی بوده، فردی کنترل گر یا بیش از اندازه غر غرو هستین، در رابطه خودخواه هستین، شاید هم شریک عاطفی شما با فرد دیگه ای آشنا شده باشه.

 

عواقب نادیده گرفتن نیازهای همسر

عدم برآورده شدن نیازهای طبیعی فرد در رابطه ممکنه خیلی زود یا کمی دیرتر تاثیر خودش رو بر روی رابطه نشون بده، و رابطه ای که هرگز فکر نمی کردید روزی به پایان برسه به بدترین شکل ممکن از بین بره یا طرف مقابل شما بدون هیچ حرفی شما رو تنها بگذاره.
طبیعتا برای پیشگیری از چنین مسائلی همه ما باید تلاش کنیم قبل از وقوع بحران سواد عاطفی و مهارت های ارتباطی خودمون رو افزایش بدیم تا با شناخت اصول و نیازهای طبیعی که لازمه هر رابطه ای هست، بتونیم یک ارتباط سالم رو شکل بدیم.

 

نمایش بیشتر
جلسات این برنامه

عواقب خطرناک نادیده گرفتن نیازهای همسر

00 ساعت و 47 دقیقه
مشاهده نشده
نیاز به مشترک شدن
میخواهم به رایگان مشترک شوم!
رایگان
برای دیدن این برنامه رایگان روی دکمه بالا کلیک کنید!

ثبت نظر و یا سوال

تاکنون نظری ثبت نشده است !
برنامه های مرتبط